VILA ZLATAR

Nova Varoš, Nikole Tesle 3

VIla zlatar

Vila „Zlatar“ predstavlja porodični hotel sa restoranom koji se nalazi u centru Nove Varoši, pored trga vojvode Bojovića, ispod padina Zlatara. Vila Zlatar ima 11 soba sa 28 ležaja. Sve sobe imaju centralno grejanje, kupatilo, televizor (sa kablovskom) kao i besplatni bežični internet.

U prizemlju Vile Zlatar je dnevni boravak sa restoranom, prijatan ambijent kapaciteta 28 sedišta i minibarom. Za goste turiste pripremamo izlete sa čamcima na poznato Uvačko jezero u čijem kanjonu gnezde retki beloglavi supovi i Ledenu pećinu. Možete obići Manastir Mileševa sa svetski poznatim Belim andjelom, Vodenu poljanu, Crvene vode, vrh Zlatara od 1.625 metara kao i mnoge druge poznate i nepoznate bisere naše ekološke sredine. Iznajmljujemo bicikle i drugu opremu.

Zimi vodimo goste na skijanje na gradsko skijalište na severnoj padini. U letnjoj sezoni gosti našeg objekta imaju gratis pedaline koje mogu voziti na nasem Zlatarskom jezeru. „Za goste Vile Zlatar ima obezbedjen parking kao i garaža za njihovo vozilo“.

lokacija:

Galerija

Broj telefona za informacije

Danilo Paunović